T-Pion: in zes stappen een technische baan

Ben jij op zoek naar een interessante baan in de technische sector? Dan is het slim om eens een kijkje te nemen op t-pion.nl! T-Pion is de tussenstap die jij nodig hebt op het gebied van technische banen. Hun succesformule bestaat uit een stappenplan van zes stappen. Door deze te doorlopen, vind jij de perfecte baan voor jezelf. We leggen deze zes stappen voor je uit in deze blog. Lees snel verder!

Stap 1: Ontdekken

Om jou goed te leren kennen, vindt T-Pion het belangrijk om eerst goed kennis met elkaar te maken. Hierdoor gelooft T-Pion dat ze je het beste kunnen plaatsen. Je wordt benaderd en uitgenodigd, zodat je langs kunt komen voor een kop koffie en een introductiegesprek.

Stap 2: Onderzoeken

Zodra de basiskennismaking heeft plaatsgevonden, gaat T-Pion iets meer de diepte in. Dit doen ze door te vragen naar andere soort dingen, zoals jouw toekomstplannen en de redenen dat je ingeschreven hebt voor een kennismaking. Door antwoord te geven op deze vragen, maak je het voor T-Pion een stuk gemakkelijker om een goede match op het gebied van de perfecte werkgever te vinden.

Stap 3: Verkennen

In de volgende stap hoef jij niks te doen: T-Pion doet in de verkenningsfase namelijk het werk. Nadat ze succesvol kennis met jou en je ambities hebben gemaakt, gaat T-Pion op zoek naar een werkgever die interessant voor jou kan zijn. T-Pion heeft een uitgebreid netwerk van verschillende interessante bedrijven. Het vinden van de perfecte match is dus geen enkel probleem. T-Pion benadert de mogelijke bedrijven gelijk, zodat zij ook van jou op de hoogte zijn.

Stap 4: Samenbrengen

Zodra het benaderde bedrijf ook een groen licht voor jou gegeven heeft, brengt T-Pion jullie met elkaar in contact. Dit doen ze in een gesprek, waar ook zijzelf deel van uitmaken. Wanneer dit gesprek plaatsgevonden heeft, wil T-Pion van jou weten wat je ervan vond en of het je enthousiast maakt. Als dit het geval is, wordt er alles aan gedaan om jou zo snel mogelijk te kunnen laten beginnen.

Stap 5: Baanbreken

Jouw eerste werkdag is hier! Je wordt opgevangen door je werkgever en beleeft de eerste dag. Zodra je klaar bent met deze dag, neemt T-Pion contact met je op om je te vragen hoe het ging en wat je ervan vond. Dit doen ze, omdat ze je zo goed mogelijk willen begeleiden. Als dit niet langer nodig is, is dat ook goed om te communiceren.

Stap 6: Doorbreken

Nadat jij je eerste maand succesvol doorlopen hebt, nodigt T-Pion je graag uit om je ervaring met T-Pion achter te laten, voor mogelijke nieuwe werkzoekenden. Wanneer jij ervoor kiest om je ervaring te delen, word je feestelijk onthaald. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

T-Pion

Ben jij enthousiast naar deze werkwijze? Neem snel een kijkje op de website van T-Pion en get to work!