Zoek je een bemiddelingsbureau in de ZZP zorg? Let hierop

Let op deze punten bij een bemiddelingsbureau in de ZZP zorg

Zoek je een bemiddelingsbureau zzp zorg? Onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan driekwart van de ZZP’ers in de zorg een bemiddelingsbureau inschakelen om aan voldoende opdrachten te komen. WIl je starten als ZZP’er in de zorg en kiezen voor het juiste bemiddelingsbureau in de zzp zorg, dan zijn er enkele punten waar je op moet letten. Lees snel verder!

Een bemiddelingsbureau kiezen

Een bemiddelingsbureau kiezen is niet zo eenvoudig. Dit omdat er diverse zzp bemiddelingsbureaus voor de zorg zijn en ze elk op hun eigen manier te werk gaan, zoals bijvoorbeeld zinzer zorg. Hierbij zal ook de manier waarop ze jou aan opdrachten koppelen verschillen, alsmede de tarieven. Welk bemiddelingsbureau voor de zzp zorg past dan het beste bij jou? Hieronder staan enkele punten waar je op moet letten.

Doe goed vooronderzoek

Als je een zzp bemiddelingsbureau in de zorg zoekt, is het belangrijk om goed vooronderzoek te doen. Dit doe je door diverse bureaus met elkaar te vergelijken. Bekijk hoe het bureau precies in elkaar zit, waar het vandaan komt, hoe lang deze al actief zijn en wat voor soort klanten zij in hun bestand hebben. Ga ook bij jezelf na wat jouw wensen zijn. Wat voor soort klanten wil jij graag hebben? Wat zijn je tarieven en wat zijn de eventuele risico’s? Als je dit alles bij jezelf nagaat, zal je ook beter voorbereid zijn op wat je te wachten staat.

Let ook op deze punten

Er zijn ook een aantal andere punten waar je rekening mee moet houden als je op zoek gaat naar een bemiddelingsbureau in de zzp zorg. Soms kunnen er dingen gaan spelen die je van tevoren niet verwacht had. Het is dan ook goed om erover na te denken hoe je het beste met de volgende situaties om kunt gaan.
– Je komt erachter dat de overeenkomst met het zzp bemiddelingsbureau te veel risico’s bevat.
– Het zzp bemiddelingsbureau wil niet in gesprek over een uurtarief en werkt met speciale tarievenlijsten.
– Je wilt graag zelf (zonder het zzp bemiddelingsbureau) verder met een opdrachtgever.
Neem bovenstaande punten mee als je op kennismakingsgesprek gaat bij een zzp zorg bemiddelingsbureau en vraag hen hoe zij te werk gaan. Zo weet je precies waar je rekening mee moet houden.

Wij wensen je veel succes met het vinden van een zzp zorg bemiddelingsbureau!