Bierviltjes bedrukken: een effectieve manier om je merk te verspreiden

Bierviltjes zijn een onmisbare aanvulling op elke bar of restaurant. Ze worden gebruikt om glazen te beschermen, om op te leunen of om boodschappen op te schrijven. Maar wist jij dat ze ook een effectief medium kunnen zijn voor het verspreiden van jouw merknaam of logo? In dit blog bespreken we de voordelen van het bedrukken van bierviltjes en hoe je ze kunt inzetten als een onderdeel van je marketingstrategie.

Voordelen van het bedrukken van bierviltjes

Bierviltjes zijn allereerst een van de goedkoopste manieren om jouw merk te verspreiden. Ze zijn veel goedkoper dan andere vormen van reclame, zoals billboards of televisiecommercials. Daarnaast zijn ze overal zichtbaar: bierviltjes worden gebruikt in bars, restaurants en zelfs bij privé-feestjes. Dit betekent dat jouw merknaam of logo zichtbaar is voor een breed publiek.

Bierviltjes zijn ook nog eens praktisch omdat ze veel verschillende functies hebben. Natuurlijk zijn ze bedoeld om glazen te beschermen, maar ze dienen ook als notitie papier of om spelletjes mee te spelen. Dit betekent dat mensen je merknaam of logo vaak zullen zien terwijl ze hun glas vasthouden. Mensen die zich ongemakkelijk voelen in een sociale situaties zullen als afleiding bierviltjes uitgebreid bekijken.

Bovendien bewaren mensen bierviltjes als goede herinnering aan een leuke avond uit. Dit betekent dat jouw merknaam of logo langer zichtbaar blijft dan bij andere vormen van reclame.

Hoe kunt je bierviltjes inzetten als onderdeel van je marketingstrategie

  • Gebruik bierviltjes als een manier om een oproep tot actie te communiceren. Bijvoorbeeld, als je een nieuwe website heeft gelanceerd, kun je bierviltjes bedrukken met de URL en een oproep om de website te bezoeken.
  • Gebruik bierviltjes als een manier om je merknaam of logo te verspreiden.
  • Gebruik bierviltjes als een manier om je socialmedia-accounts te promoten.
  • Organiseer een wedstrijd of een actie waarbij mensen bierviltjes kunnen inleveren voor een prijs of een korting. Dit is een geweldige manier om mensen te verleiden om jouw bierviltjes mee naar huis te nemen en je merknaam of logo te verspreiden.
  • Geef bierviltjes weg als een gratis cadeau bij aankoop van een product of dienst. Dit is een goede manier om mensen te verleiden om je product of dienst te kopen en om je merknaam of logo te verspreiden.
  • Bedruk de bierviltjes met QR-code die naar je website of specifieke productpagina leiden. Hierdoor kan de klant direct doorklikken naar de website of productpagina.

Bierviltjes bedrukken

Bierviltjes bedrukken is dus een effectieve en goedkope manier om jouw merknaam of logo te verspreiden en nieuwe klanten te bereiken. Dus denk aan het bedrukken van bierviltjes als een onderdeel van jouw marketingstrategie en zie hoe je bedrijf kan groeien.