Deze 3 meubels geven je kantoor luxe!

De wintertijd is begonnen, je gaat naar werk wanneer het nog donker is en je vertrekt naar huis zodra het alweer donker is. Het betekent dat je vele uren doorbrengt op kantoor, een goede werkomgeving is dan ook van groot belang. Het is geen overbodige luxe om je kantoor te voorzien van luxe! Deze 3 meubels voorzien je hiervan: Epoxy tafels, goede stoelen en flexplekmeubels.

Epoxy tafels

Een epoxy tafel voorziet je van hoge kwaliteitstafels en maakt hiermee het werk aantrekkelijker. De tafels zorgen ervoor dat de uitstraling van je kantoor luxe is en je veel ruimte hebt om in te werken. Je kunt met veel mensen aan tafel zitten voor een belangrijke meeting. Je kunt lekker uitgebreid lunchen met je collega’s en je kunt even je eigen bureau verlaten voor een nieuwe omgeving als je te lang op dezelfde plek zit. Ook als je een telefoontje krijgt vanuit je privéleven kun je lekker op je gemak aan deze tafels zitten om even niet aan werk te hoeven denken. Er zijn verschillende soorten tafels die je aan kunt schaffen, deze zijn te vinden in de epoxy winkel.

Goede stoelen

Stoelen zijn van essentieel belang op kantoor. Je zit namelijk vrijwel de hele dag achter je bureau of aan tafel. Goede stoelen zorgen ervoor dat je op een aangename manier kunt werken en het is vanzelfsprekend dat je de juiste stoelen tot je beschikking wil hebben. Een bureaustoel dient de juiste arm- en rugleuning te bieden, goed verstelbaar te zijn en fijn te zitten. 8 uur lang op dezelfde stoel zitten hoeft op deze manier niet eens zo verkeerd te zijn. Ook tijdens de lunch is het fijn om te kunnen eten op een fijne stoel aan de epoxy tafels. De combinatie van goede stoelen en tafels zorgen ervoor dat de medewerkers fijn kunnen werken en dit stimuleert het gedrag om naar kantoor te komen.

Flexplekmeubels

Als je even genoeg hebt van je eigen bureau is het fijn om de mogelijkheid te hebben om even in een andere omgeving te zitten. Door flexplekmeubels aan te schaffen op kantoor geef je de kans aan je medewerkers om op een prettige manier te kunnen werken. Informele contactmomenten zijn belangrijk voor het sociale aspect op kantoor. De flexplekmeubels voorzien je van de juiste omstandigheden om deze informele momenten te hebben. Denk bij flexplekmeubels aan poefjes, een goede bank en hangmatten. De balans tussen werk en gezelligheid is zeer belangrijk en met deze 3 meubels geef je je kantoor de nodige luxe om hieraan te voldoen.